11 oct 2011

L’Ateneu Popular de Palma torna de vacances amb les piles carregades

Després d’un descans estiuenc l’Ateneu Popular de Palma ens ha fet arribar les seves pròximes activitats i els horaris d’obertura al públic

VINE A RECÓRRER ELS CENTRES SOCIALS DE PALMA
Demà, dimarts 11 d’octubre, us convidem a participar del Corre Centres Socials que s’ha organitzat al voltant dels diferents espais alliberats de Palma amb l’objectiu de recordar que “el 12 d’octubre no hi ha res a celebrar”. L’activitat l’organitzen l’Ateneu i la resta d’espais autogestionats i/o okupats de Palma: Sa Foneta, el Casal Popular Aurora Picornell i el Casal Popular Voltor Negre.

El Corre Centres Socials consistirà en el seguiment d’una ruta que s’iniciarà al Casal Popular Voltor Negre (Carrer Eivissa, 10) i que anirà recorrent els diferents centres de la ciutat. La idea és crear moments de trobada i connectar els diferents espais de lluita de Palma. En aquest correu, vos adjuntam el cartell que s’ha elaborat al voltant d’aquesta activitat i, també, d’altres relacionades amb el rebuig al dia de la hispanitat.

MERCADET DE SEGONA MÀ
Aquesta temporada 2011-2012, a l’Ateneu Popular de Palma també inaugurem un petit Mercadet de Segona Mà, que repetirem el primer divendres de cada mes. Aquesta activitat està directament organitzada pel Grup Promotor, i l’objectiu és oferir una alternativa responsable i ecològica al consum compulsiu que es practica els caps de setmana al centre de la ciutat. A partir d’ara, podeu guardar la roba, llibres, mobles… i tota mena de material que tinguessiu previst llençar: veniu a fer paradeta, o doneu-lo a l’Ateneu!

Mentre es faci el mercadet tindrem actiu el servei de barra amb aigua, refrescos, cerveses fredes, vi i vermut a preus populars. I com sempre, també podreu gaudir de la millor música en català.

L’ATENEU, OBERT TOTS ELS DIVENDRES
De moment, i degut a les necessitats i possibilitats dels col·lectius que participen de l’Ateneu, hem decidit obrir com a mínim una vegada per setmana. L’horari oficial serà divendres, a partir de les 19:00h i fins les 22:00h. Començarem aquest mateix cap de setmana, divendres 15 d’octubre. Dit això, evidentment, l’Ateneu Popular de Palma no descarta obrir altres dies de la setmana, en base a les propostes que ens facin arribar els socis i col·lectius, o perquè s’hi desenvolupi alguna activitat social, política, cultural, gastronòmica, etc.

De moment, i més enllà de reunions, assemblees i alguna xerrada o conferència de darrera hora, aquestes són les principals activitats organitzades per l’Ateneu Popular (o els seus socis i col·lectius) durant el mes d’octubre. Tanmateix, vos anirem informant de les novetats i vos animam a participar-hi amb les vostres idees i propostes.

Finalment, i com sempre, recordar a tots els socis, sòcies i simpatitzants, que el Grup Promotor està a la vostra disposició per qualsevol suggeriment o crítica que ens vulgueu fer arribar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario